Traditioner

I Daginstitutionen Kombi har vi flere traditioner, der er tilbagevendende begivenheder og som præger årets gang. Du kan herunder få et lille indblik i nogle af disse.

Kombis fødselsdag

1. februar fejer vi Kombis fødselsdag med forældrekaffe om eftermiddagen. Det plejer at være en hyggelig dag, hvor de familier der har lyst til at bidrage kan bage et stykke til den store saml selv kagemand / kone og der bliver selvfølgelig sunget fødselsdagssang.

 

Fastelavn

Hvert år fejrer vi fastelavn med tøndeslagning og udklædning. Vi spiser også fastelavnsboller.

 

Påske

I forbindelse med påsken holder vi en påskefrokost for børnene. I vuggestuen er det noget vi selv arrangerer, som en del af den normale kostordning, mens frokosten i børnehaven er sammenskudsgilde. Der bliver også arrangeret fælles påskeaktiviteter.

 

Bedsteforældredag

I maj/  juni holder vi en eftermiddag for bedsteforældre hvor de medbringer blomster, som de planter i vore blomsterkummer sammen med deres børnebørn. Derefter er der fælles kaffe og kage.

 

Sct. Hans

Børn og voksne laver i fællesskab en heks, som skal brændes på bålet. Derefter steger vi pølser og varmer brød på bålet.

 

Idrætsdag

I løbet af efteråret afholdes en idrætsdag. Denne dag er indlagt i den normale åbningstid og er bygget op omkring en masse fysiske aktiviteter så som løb, længdespring, gummistøvlekast m.m.

 

Julefrokost for børn

Vi danser om juletræ og spiser fælles julefrokost.

 

Julegudstjeneste i Kristrup kirke

I december plejer vi at blive inviteret til julegudstjeneste for børn.