Madordning

Ifølge dagtilbudsloven skal der hvert andet år tages stilling til, om der skal være en frokostordning i vuggestuer og børnehaver.

I september 2016 skal forældre i dagtilbud og bestyrelser i selvejende institutioner igen vælge eller fravælge et frokosttilbud i vuggestuer og børnehaver. Valget gælder fra 1. januar 2017 og to år frem. 

I de fem kommunale dagtilbud er det forældrene i hver afdeling, der foretager et aktivt valg eller fravalg, og valget beror på et simpelt flertal.

I perioden fra 1. januar 2015 og to år frem har forældrene i Daginstitutionen Kombi valgt en forældrebetalt  frokostordning i vuggestuegrupperne og valgt det fra i børnehavegrupperne.

Det betyder at vuggestuebørnene er på fuld kost og børnehavebørnenes forældre selv skal medbringe mad til alle måltider.

Se Randers Kommunes kostpolitik her

Vuggestuebørn

Vuggestuebørn tilbydes morgenmad indtil kl. 7.30, formiddagsfrugt, frokost og eftermiddagsmad. Hertil serveres vand.

 

Børnehavebørn

Børnehavebørn medbringer selv mad. Pt. er det sådan at børnenes formiddagsmad og frokost pakkes i samme madkasse, mens eftermiddagsmåltidet pakkes separat. De børn der møder inden 7.30 kan spise morgenmad i børnehaven. Morgenmad skal dog medbringes hjemmefra.