Børnehaven Tryllefløjten

Børnehaven Tryllefløjten er et hus fyldt med glade og nysgerrige børn. Kernen i vores pædagogisk arbejde er læring, udvikling trivsel. Vi sætter pris på et positivt og givende forældre samarbejde og prioriteter en åbent og direkte kommunikation.

Den digitale pladsanvisning

Børnehaven er placeret i den sydøstlige del af Randers - Romalt, som er bydel i rivende udvikling. Tryllefløjten ligger tæt ved indkøbsmuligheder, store indfaldsveje, grønne områder og i 2014 også en nybygget skole. Da børnehaven er af ældre dato, er vi i gang med at pifte huset op, så det kommer til at fremstå lyst og imødekommende.

Vi er normeret til 60 børn i aldersgruppen 2,7-6 år. Da vi pt. ikke har så mange børn indskrevet er børnene fordelt i 2 basisgrupper (Basserne og Bee Bobberne) med faste gennemgående voksne.

Vores dagligdag præsenterer et varieret pædagogisk tilbud, hvor tryghed, udfordring, glæde og udvikling er nogle af nøgleordene i vores arbejde. Vi arbejder ud fra tanken om børns individuelle behov læring udvikling, og reflekterer ligeledes over børnenes særlige interessefelter. Vi arbejder som oftest i mindre grupper.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen i Tryllefløjten.