Om Børnehaven Orkestervej

Børnehaven er normeret til 66 børn fordelt på 2 basisgrupper - de 3-4 årige og en storbørnsgruppe.

Den digitale pladsanvisning

Vi er en børnehave fra 1982 beliggende i udkanten af Vorup - en lille forstad til Randers. Børnehaven er placeret i et velanlagt villakvarter, tæt ved skoler, indkøbsmuligheder, smukke grønne områder, flere store indfalds- og motorveje til og fra Randers. Bus nr. 1 og 3 kører næsten lige til døren.

Vi er en børnehave med en skøn atmosfære, hvor både børn og voksne føler sig godt tilpas. Kernen i vores arbejde er barnets trivsel, udvikling og læring og et højt prioriteret samarbejde med forældre, som tilsammen medvirker til et  positivt og sundt børneliv.Vi har især fokus på, at børn og forældre føler sig godt modtaget i hverdagen.

Vi er en børnehave, som har særligt fokus på udeliv, natur og miljø. Vi har Friluftsrådets Grønne Spirer Flag og arbejder generelt for en grøn og sund hverdagskultur for børnene. Vi har igennem en 2 årig periode deltaget i et naturvidenskabeligt udviklingsprojekt "SMOL (Science, Math and Outdoor Learning. Ved at arbejde med naturvidenskabelige temaer øges børnenes nysgerrighed og kompetencer indenfor området. Se arbejdet på vores SMOL-Blog: http://smolranders.blogspot.dk/.

Vi er et hus fuld af glade og nysgerrige børn, som har mulighed for at eksperimentere på deres egne præmisser. Vi reflekterer over børnenes interessefelter og behov, og sørger for at give dem optimale lege- og fordybelsesmuligheder. Derfor vil I ofte opleve store og små forandringer i huset, fordi vi indretter os efter børnenes behov, nysgerrighed, lysten til leg og læring.