Madordning

Sunde kostvaner, madglæde og madmod

Vi ønsker at give børnene nogle sunde kostvaner, madmod og madglæde.

Køkkenfunktionen varetages af vores uddannet kok Tina Andersen, som laver mad fra vores eget køkken. Hun har ansvaret for at tilrettelægge en varieret og ernæringsmæssigt indhold og følger sundhedsstyrelsens retningslinjer med rette vitamin og ernæringsmæssige indhold.

Kostordningen dækker 3 måltider i løbet af dagen. Vi serverer varm mad 3 gange ugentligt og 2 rugbrød med grønt 2 gange om ugen.

Børnene tilbydes morgenmad fra 6.36- 8.00 dagligt, som består af havregryn, cornflakes, tykmælk og mysli. . Der skal derfor IKKE medbringes egen madpakke, til morgenmad, frokost eller snack.

Randers Kommunes kostpolitik her

Morgenmad

Morgenmad tilbyder vi mellem 6.36 - 8.00 - måltidet består af havregryn/cornflakes samt tykmælk. 

Frokost

Frokosten er varieret og består af både varme/lune og kolde retter i løbet af ugen.  Se menuplanen på børneintra eller på institutionens opslagstavler. Der serveres vand og mælk til retterne. 

Kost ifm. fødselsdage

Når der afholdes fødselsdag aftales dette nærmere med personalet. Vi henviser i den forbindelse til  dagtilbudsbestyrelsens kostpolitik ifm uddeling. Da vi har kostordning i huset, kan det være passende at medbringe en dessert til efter frokost, hvis man ønsker.