Dagligdagen

Den gode morgenstund

Vi har særligt fokus på en god morgenstund og aflevering af barnet. Betydningen af at få en god start på dagen i rolige omgivelser vægtes højt, så barnets oplever glæde og lyst til dagen sammen med andre børn og voksne.

Vi åbner alle ugens dage kl.6.36 på Banjoen, hvor 2 personaler møder ind og tager imod. Her tilbydes lidt stille morgenmusik og dæmpet belysning og naturligvis er der mulighed for at spise medbragt morgenmad indtil kl. 7.30, hvorefter børnene går på egne stuer.

Vi prioriter, at I afleverer jeres barn på stuerne, for at skabe de bedste betingelser for de børn, som allerede er modtaget. Derved kan personale være nærværende og tilstede sammen med børnene. Er jeres barn selv i stand til at vinke farvel i alrummet er dette naturligvis en mulighed. Blot aftal dette med personalet.

 

Børneintra

Info/registreringsskærmen hænger i alrummet ved indgangen og her logger I jer dagligt på og melder jeres barn ”ankommet” samt sætter et afhentningstidspunkt på. Når I afhenter jeres barn logger I på igen og melder jeres barn "afhentet".

Kl.  7.30/8.00 går børnene på egne stuer, hvor der er mødt personale ind til alle 3 stuer.

Kl. 9.00/9.15 møder det sidste personale og dagens aktiviteter starter.

kl. 16.00 samles alle børnene på en stue, hvor der ligeledes er 2 personale tilstede indtil lukketid.