Dagligdagen

Den gode morgenstund

Vi har særligt fokus på en god morgenstund og aflevering af barnet. Betydningen af at få en god start på dagen i rolige omgivelser vægtes højt, så barnets oplever glæde og lyst til dagen sammen med andre børn og voksne.

Vi åbner alle ugens dage kl. 6.36 i Alrummet, hvor morgenvagten tager imod. Her tilbydes morgenmad indtil kl. 8.00.  Vær opmærksom på, at vi har madordning, så vi opfordrer til at I ikke medbringer andet morgenmad til jeres barn af hensyn til andre børn.

Kl. 7.30/ 8.00 deles børnene i mindre grupper, hvorefter dagen så småt starter med små aktiviteter i basisgrupperne. Vi prioriter, at I afleverer jeres barn i basisgruppen, for at skabe de bedste betingelser for alle børn. Derved kan personale være nærværende og tilstede sammen med børnene. Er jeres barn selv i stand til at vinke farvel i alrummet er dette naturligvis en mulighed. Blot aftal dette med personalet.

Daglig struktur

Tabulex/ registreringsskærmen hænger i alrummet ved indgangen og her logger I jer dagligt på og melder jeres barn ”ankommet” samt sætter et afhentningstidspunkt på. Når I henter jeres barn logger I på igen og melder jeres barn "afhentet".

Kl. 6.36-8.00 tilbydes morgenmad i alrummet.

Kl. 7.00 åbnes et grupperum til de børn, som ikke spiser morgenmad eller er færdig med at spise.

Kl.7.30/8.00 fordeles børnene i mindre grupper i diverse grupperum.

Kl. 9.00 møder det sidste personale og dagens aktiviteter starter.

kl. 16.00 (ca.) samles alle børnene i en gruppe, hvor alle vil være samlet indtil lukketid.

I sommerhalvåret lukker vi ofte udenfor på legepladsen.