Dagligdagen

Den gode morgenstund

Vi har særligt fokus på en god morgenstund og aflevering af barnet. Betydningen af at få en god start på dagen i rolige omgivelser vægtes højt, så barnets oplever glæde og lyst til dagen sammen med andre børn og voksne.

Vi åbner alle ugens dage kl. 6.36 på Banjoen, hvor personale tager imod. Her tilbydes morgenmad indtil kl. 7.30. Morgenmaden fra 7.30-8.00 er placeret i vores alrum, for de børn, som kommer tidsrum. Vær opmærksom på, at vi har madordning, så vi opfordrer til at I ikke medbringer andet morgenmad til jeres barn af hensyn til andre børn.

Kl. 7.30/ 8.00 deles børnene i mindre grupper, hvorefter dagen så småt starter med små aktiviteter i grupperne. Vi prioriter, at I afleverer jeres barn i basisgruppen, for at skabe de bedste betingelser for alle børn. Derved kan personale være nærværende og tilstede sammen med børnene. Er jeres barn selv i stand til at vinke farvel i alrummet er dette naturligvis en mulighed. Blot aftal dette med personalet.

Daglig struktur

Tabulex/ registreringsskærmen hænger i alrummet ved indgangen og her logger I jer dagligt på og melder jeres barn ”ankommet” samt sætter et afhentningstidspunkt på. Når I henter jeres barn logger I på igen og melder jeres barn "afhentet".

Kl. 6.36-7.30 morgenmad på Banjoen

Kl. 7.30-8.00 tilbydes morgenmad alrummet.

Kl.7.30/8.00 fordeles børnene i mindre grupper i diverse grupperum.

Kl. 9.00 møder det sidste personale og dagens aktiviteter starter.

kl. 16.00 (ca.) samles alle børnene i en gruppe, hvor alle vil være samlet indtil lukketid.

I sommerhalvåret lukker vi ofte udenfor på legepladsen.